7 вересня, Дніпропетровщина: вночі російські окупанти атакували Нікополь

Ворог не полишає у спокої Нікопольщину. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що вночі агресор вдарив по Нікополю, спрямувавши на мирне місто з десяток пострілів з важкої артилерії.
Нині наслідки атаки з’ясовуються. Загиблих та постраждалих немає. В інших районах Дніпропетровщини минулося без ворожих атак.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора протягом дня ворог вкотре атакував Нікопольщину: зранку з артилерії обстріляли Мирівську громаду та сам Нікополь. Внаслідок атаки у місті пошкоджено 5 житлових будинків. А вже надвечір загарбники атакували Нікополь з безпілотника. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Місто розвивається та крок за кроком наближає Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ:
– За повідомленням Сил оборони таврійського напрямку, наші війська продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. В районі Роботине-Новопрокопівка продовжують мати успіх, закріплюються на досягнутих рубежах. Ворог несе значні втрати в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, застосовує резерви.
За словами посадовця, у Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно.
Як акцентував Олександр Юрійович, вже зараз влада думає про майбутній розвиток міста, створення нових робочих місць та підтримку молоді. Зокрема, у Кривому Розі створюється система підтримки та розвитку інноватики та стартапів.
– Як завжди, зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші незламні Збройні Сили, нашого Президента та нашу неминучу Перемогу! – закликав Олександр Вілкул.

Міцно тримаємо кожен свій фронт, допомагаємо один одному та нашим ЗСУ, а також віримо, що добро обов’язково Переможе зло!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11