Центр надання адміністративних послуг Покрова – у п’ятірці кращих в області

     6-го вересня 2012 року в Україні прийняли закон «Про адміністративні послуги». З тих пір в нашій країні почали запроваджувати та розвивати мережу Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП). Дніпропетровщина стала лідером у цій сфері, а Покров – увійшов до п’ятірки кращих Центрів в регіоні. Днями представників ЦНАПів нагороджували на урочистому заході в обласному центрі. Про це повідомляє прес-служба міського голови.

     Під час урочистого заходу подяку від керівника Дніпро ОВА, за результатами діяльності, отримала адміністратор-керівник ЦНАПу Покрова Інна Клочковська. Вона зазначила, що за 10 років існування кількість адміністративних послуг Центру зросла із 18 до 270, перелік сервісів постійно розширюється.

      За інформацією очільника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, єдина мережа ЦНАПів області налічує 220 точок доступу до адмінпослуг. Вони постійно розвиваються та запускають нові проєкти, серед останніх – комплексний сервіс «Я – ветеран».

      – Ідея сервісу «Я – Ветеран» – спростити життя нашим Героям та їхнім рідним. У «єдиному вікні» об’єднали послуги, якими вони можуть скористатися. Аби не було потреби бігати по різних установах та стояти в купі черг, – пояснив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11