Університет ІІІ віку запрошує на навчання

Понад 80 покровчан старшого покоління стали слухачами Університету ІІІ віку, який гостинно відчинив свої двері на базі Міського територіального центру. Про це повідомляє пресслужба міського голови.

Новий навчальний рік розпочався креативно та творчо. Поважні студенти, котрі вже навчаються в Університеті, знову взялися з улюблені заняття. Кожен з них із задоволенням пізнає щось нове та відчуває, що життя триває, і що воно, не зважаючи на вік, може бути цікавим та багатогранним.

В рамках Університету ІІІ віку в новому навчальному році будуть працювати наступні факультети:

  • «Історія України»;

  • «Основи здорового способу життя»;

  • «Інформаційні технології».

В рамках їх вивчення. слухачі зможуть ознайомитись з цікавими сторінками історії рідного краю та країни, поділитись спогадами, навчитись користуватись засобами комунікації, займуться укріпленням свого здоров’я завдяки заняттям з хореографії та скандинавської ходьби. Важливо й те, що кожен без винятку отримає психологічну підтримку, таку важливу для кожного з нас сьогодні.

Організатори запрошують всіх охочих покровчан поважного віку, які мають бажання навчитися повноцінно жити в сучасному світі, долучитися до освітнього процесу. На даний час триває набір студентів. Важливо додати, що навчання в такому унікальному Університеті безкоштовне.

Фото пресслужби міського голови

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11