Українські Захисники мужньо дають відсіч російським окупантам

     Протягом доби російські війська завдали 6 ракетних та 76 авіаційних ударів, здійснили 60 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах України. Внаслідок ворожих терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед мирного населення, руйнувань зазнала цивільна інфраструктура. У відповідь наші Захисники відмінусували від ворожого війська 560 окупантів та 122 одиниці військової техніки, зокрема 38 артилерійських систем. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

     На Запоріжжі під час ворожого артобстрілу загинула 74-річна мешканка Малої Токмачки. Про це написав очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко.

      За повідомленням керівника Донецької ОВА Павла Кириленка, через російські обстріли поранення дістали двоє жителів прифронтових Авдіївки та Торецька.

     Також учора ввечері російські окупанти завдали 2 удари керованими авіабомбами по с. Чернещина Ізюмського району Харківської області.

     Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов:

     ‒ Зруйновано будівлю дитсадка поруч зі школою. Також зафіксовано влучання біля приватного будинку. Постраждалих немає.

     За інформацією військових, на наземному фронті протягом доби відбулось 29 бойових зіткнень.

      Наша авіація завдала 11 ударів по районах зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 2 ‒ по зенітно-ракетних комплексах противника.

     Українські ракетники й артилеристи протягом доби уразили 11 артилерійських засобів на вогневих позиціях та 4 пункти управління ворога.

     Слава мужнім Захисникам України! Разом – до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11