4 вересня, Дніпропетровщина: оборонці неба знищили 6 безпілотників над областю, є і влучання

Ворожий безпілотник спричинив пожежу. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ніч в регіоні минула без обстрілів. Але ранок почався з ворожої атаки:

Шість безпілотників в небі над областю знищили захисники з ПвК «Схід». Попри цю добру новину, маємо й влучання по інфраструктурному об’єкту в Дніпровському районі. Там виникла пожежа. Наслідки уточнюються. Попередньо, без загиблих та постраждалих.

Знову під ударом Нікопольщина. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора агресор 4 рази атакував громади Нікопольського району:

Використовуючи артилерію, двічі обстріляв Марганецьку громаду і стільки ж Червоногригорівську. Внаслідок обстрілів сталися пожежі, горіла суха трава, але вогонь ліквідували. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих.

Обережність – найголовніша запорука безпеки. Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що ніч в громадах району минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій, але вже на ранок росіяни застосували БпЛА по Нікополю. Наразі, фахівці оглядають територію і уточнюють наслідки.

Протягом дня висока ймовірність нових атак, тому прошу вас дослухатись до попереджень про небезпеку, – закликав посадовець.

Місто живе та працює на Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України:

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

За словами посадовця, у Кривому Розі ситуація контрольована. Вся критично важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно. Усі органи влади злагоджено та ефективно виконують свої обов’язки

Також важливим питанням залишається підготовка до зими. Наразі ремонтуються котельні, проводиться додаткова теплоізоляція мереж, системи теплопостачання заповнюються водою.

Як би не було важко, Кривий Ріг та всі ми працюємо на нашу Перемогу. Дякую кожному, хто робить свій внесок! – акцентував Олександр Вілкул.

Розпочинаємо новий робочий тиждень з подяки нашим Захисникам і продовжуємо разом триматись і крокувати до Перемоги.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11