На фронті минула ще одна результативна доба для наших військових

     Один ракетний та 78 авіаційних ударів, 47 обстрілів з РСЗВ здійснили російські війська по території України протягом минулої доби. Внаслідок ворожих терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед мирних громадян. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Натомість українські воїни знищили 460 окупантів та спалили 141 одиницю військової техніки противника, зокрема 29 артилерійських систем. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

     За інформацією Командування повітряних сил, у ніч на 4 вересня російські загарбники випустили 32 БпЛА «Shahed-136/131» по Одещині та Дніпропетровщині. Наші вартові неба знищили 23 ворожі дрони.

      У небі над нашою областю сили ППО знищили 6 російських дронів-камікадзе. Однак зафіксовані влучання.

      ‒ Є й влучання по інфраструктурному об’єкту в Дніпровському районі. Там виникла пожежа,написав керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

     За попередніми даними, минулося без загиблих та постраждалих.

     Під час чергової нічної атаки є влучання в Одеській області. Про це розповів голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер:

       ‒ Російські терористи упродовж 3,5 годин атакували ударними безпілотниками південь Одеської області. 17 дронів збили наші сили ППО. Але, на жаль, є і влучання. У декількох населених пунктах Ізмаїльського району пошкоджені складські та виробничі будівлі, сільгосптехніка та устаткування промислових підприємств. Також через потрапляння уламків, внаслідок збиття, виникло декілька загорянь на території цивільних об’єктів. Станом на 7:00 вогонь ліквідовано.

      За словами посадовця, загиблих та постраждалих внаслідок нічного нальоту немає.

     Як доповідають військові, вздовж лінії розмежування протягом доби відбулось 30 бойових зіткнень.

      Авіація сил оборони завдала 9 ударів по районах скупчення особового складу, озброєння та військової техніки, ще 5 ‒ по зенітно-ракетних комплексах противника.

     Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 10 артилерійських засобів на вогневих позиціях та зенітно-ракетний комплекс окупантів.

     Дякуємо за кожен ранок, що настає завдяки мужності та стійкості наших Героїв. Зустрічаємо новий тиждень з вірою в ЗСУ та нашу спільну Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11