Будівельники з Дніпропетровщини допомагають у відбудові Херсонщини

Херсонська область дуже сильно постраждала від присутності російських окупаційних військ на її території. Наша область наразі активно допомагає місцевим мешканцям у відновленні зруйнованих та пошкоджених осель. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак.
Як акцентував Сергій Петрович, Дніпропетровщина бере активну участь в реалізації соціального проєкту «Пліч-о-пліч», ініційованого Президентом Володимиром Зеленським.
В її рамках наша область допомагає громадам сусідньої Херсонщини у відновленні та поверненні до нормального життя.
– Зараз в роботі – майже 40 осель. У третині з них вже повністю замінили покрівлі. Далі будуть оновлюватися вікна, фасади та огорожі. Також активно працюють проєктанти. Фахівці скеровують всі зусилля на створення моделі реконструкції старостату та пансіонату для людей старшого віку у с.Бобровий Кут. Окрім цього, планують провести ремонт сільських доріг, а також полагодити інфраструктурні об’єкти й в інших підшефних селах – Ольгиному та Старосіллі, – докладно розповів очільник області.
Таким чином, долучившись до цього важливого проєкту, Дніпропетровщина робить добру справу – допомагає сусідньому регіону оговтатись від російської навали.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11