ПРИВІТАННЯ З ПОЧАТКОМ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

                                                                     Дорогі наші учні, шановні вчителі, батьки!

                                         Щиро вітаємо вас з Днем знань та початком нового навчального року!

Сьогодні, 1-го вересня, для всіх школярів розпочинається новий навчальний рік. Він повинен був стати радісним і незабутнім у стінах рідних навчальних закладів, які, на жаль, знову сумуватимуть у спорожнілій тиші.

 Свято першого дзвоника завжди було хвилюючим для кожного, а особливо для першокласників, які тільки відкривають для себе незвідану стежку до нових знань, звершень та незабутніх миттєвостей шкільного життя.

Не менш важливим цей день мав стати і для випускників, які стоять за крок від вибору їхнього майбутнього. Для них перший шкільний дзвоник мав би бути фінальним.

Але ця радісна подія вже другий рік поспіль затьмарена повномасштабною війною, розв’язаною рф проти нашої держави. Через небезпеку наші діти змушені осягати знання дистанційно, школи знову не відкривають для них свої двері.

Та попри це, жодні перешкоди не завадять підростаючому поколінню українців впевнено та цілеспрямовано крокувати країною знань і здобувати освітні перемоги.

Ми всі сподіваємося на те, що вже зовсім скоро школярі повернуться за парти і в школах нашого міста знову лунатиме дитячий сміх. Адже саме задля цього наші мужні Захисники протистоять ворогу, женуть окупантів з українських територій, наближаючи омріяний день Перемоги.

Дорогі наші, від щирого серця бажаємо всім школярам натхнення і наполегливості у здобутті нових знань, впевненості у власних силах і гарних оцінок! Батькам зичимо терпіння та витримки, на ваші плечі лягає підтримка і допомога дітям, разом ви точно подолаєте всі перешкоди і будете пишатися досягненнями своїх школярів. Освітянам дякуємо за самовіддану працю, турботу, мудрість та готовність ділитися своїми знаннями з молодим поколінням справжніх українців у будь-якому форматі. Саме ви відповідаєте за те, щоб наші діти з гордістю вивчали рідну мову, літературу, історію і зростали освіченими патріотами своєї Батьківщини.

Упевнені, разом у нас вийде виховати гідну націю, яка вже з юного віку веде Україну переможним шляхом!

Мирного неба всім учасникам освітнього процесу і в добру путь до нових знань!

                                                                                                                                                                                                  ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

                                                                                                                                                                                                     АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11