31 серпня, Дніпропетровщина: Нікополь та Синельниківський район – під ворожим вогнем

Окупанти завдали артудару по Синельниківщині. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що цієї ночі ворог вдарив по Великомихайлівській громаді Синельниківського району. На щастя, минулося без жертв.
Пошкодження отримали два будинки та лінія електропередач. Наслідки атаки уточнюються.

Нікополь потерпає від російського терору. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора в Нікополі безпекова ситуація була напруженою: загарбники атакували місто з артилерії. Внаслідок обстрілу пошкоджено 2 приватні підприємства, п’ятиповерховий житловий будинок, 7 легкових автомобілів та лінію електропередач. Постраждалих немає.

Кривий Ріг працює і допомагає військовим. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ:
– За повідомленням Сил оборони таврійського напрямку, наші війська продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку. В напрямках Новоданилівка-Новопрокопівка та Мала Токмачка-Вербове мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.
За словами посадовця, що стосується самого Кривого Рогу, то у місті вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно.
Рада оборони міста продовжує системно надавати допомогу нашим військовим у рамках своїх можливостей та повноважень. Загальна сума вже наданої допомоги становить майже 1,5 млрд гривень. Ці кошти надані бюджетом та приватними особами, – повідомив керівник.
Олександр Вілкул традиційно закликав мешканців міста зберігати спокій та вірити у наші незламні Збройні Сили, нашого Президента та нашу неминучу Перемогу!

Дякуємо ЗСУ за новий ранок, підтримуємо один одного та самовіддано працюємо задля досягнення омріяної мети – Перемоги!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11