30 серпня, Дніпропетровщина: окупанти скерували десяток снарядів на Нікопольщину

Артилерійські атаки не припиняються. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що під ударом знову опинився Нікопольський район. Туди поцілили з десяток снарядів. Ворог атакував з важкої артилерії двічі – ввечері та вранці. Наслідки обстрілів нині уточнюються. Дякувати Богу, загиблих та постраждалих немає.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора окупанти також двічі атакували Нікопольщину. Обстріляли сам районний центр та Марганецьку громаду з артилерії. Внаслідок обстрілів сталася пожежа, постраждали будинок та господарська споруда. Рятувальники ліквідували вогонь. На щастя, обійшлося без жертв та поранених.

Уважність – перш за все. Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко закликав мешканців прибережних територій протягом дня дослухатись до попереджень про небезпеку та побажав всім гарного дня.

Кривий Ріг працює на Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ:
– За повідомленням Сил оборони таврійського напрямку, за добу втрати ворога склали: вбитими 91 окупант, пораненими – 235. Знищено 34 одиниці військової техніки противника. Зокрема, 4 танки, 8 ББМ, 3 артилерійські системи та міномети, 1 РСЗВ. Також було знищено 2 склади боєприпасів та 3 пункти управління ворога.
У самому Кривому Розі стабільно працює вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи. Усі органи влади чітко виконують свої обов’язки.

Як завжди зберігаємо спокій, витримку, поки що економимо воду, віримо у наші незламні Збройні Сили, нашого Президента та нашу неминучу Перемогу! – традиційно закликав Олександр Юрійович.

Віримо у наші ЗСУ, радіємо спільним здобуткам та разом день за днем наближаємо Перемогу України! Впевнені, що ця визначна мить настане дуже і дуже скоро! Але ми всі маємо самовіддано працювати задля здійснення найбільшого бажання всього нашого народу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11