23 серпня, Дніпропетровщина: козацький край знову здригався від ворожих обстрілів

Багатостраждальна Нікопольщина потерпає від терору. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що протягом минулої доби неспокійно було у Нікополі. Ворог атакував місто двічі. Ввечері з безпілотника, а вже після опівночі – з важкої артилерії. На щастя, людей не зачепило. Чи завдали російські снаряди збитків — нині уточнюється.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора за день окупанти декілька разів обстріляли Нікопольський район:

Били з артилерії по Нікополю та Марганецькій громаді. Внаслідок ворожих атак пошкоджене приватне підприємство та житловий будинок. Дякувати Богу, обійшлося без жертв та постраждалих.

Обережність не завадить. Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко звернувся до мешканців:

Враховуючи схильність росіян до сакральних дат і символізму, прошу мешканців району, а особливо прибережних населених пунктів відсьогодні та наступні 3-4 дні обмежити перебування на відкритих місцях, поруч з будівлями органів державної влади та подібних. Можливе погіршення безпекової ситуації.

Місто живе та працює на Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України:

За повідомленням Сил оборони таврійського напрямку, за добу втрати ворога вбитими склали 139 окупантів, пораненими – 169. Знищено 41 одиницю військової техніки противника.

Як зазначив посадовець, вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи міста наразі працюють стабільно. Всі органи місцевої влади чітко та злагоджено виконують свої обов’язки.

На жаль зберігається високою загроза застосування ворогом ракет і БпЛА по всій території України. Окупанти, як ми бачимо, продовжують справжній терор, тому бережіть себе та своїх близьких, – закликав Олександр Вілкул.

Віримо тільки у Перемогу, дякуємо нашим мужнім ЗСУ та підтримуємо один одного у ці нелегкі часи. Пам’ятаємо, що ми разом, тому і незламні!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11