Українські воїни отримають ще більше боєприпасів та зброї вітчизняного виробництва

Україна налагодила спільне виробництво мінометних пострілів калібру 120 мм з двома країнами-членами НАТО. Про це повідомляється на сторінці Конструкторсько-виробничого підприємства «Українська бронетехніка» в мережі Фейсбук.

У повідомленні зазначається, що на сьогоднішній день міномет калібром 120 мм є одним з найбільш розповсюджених видів артилерійської зброї української армії. Вона має здатність ефективно вражати ворожу живу силу і техніку, а також знищувати укриття та вогневі позиції противника, тим самим допомагаючи нашим мужнім ЗСУ наближати Перемогу. Такі боєприпаси в нашій державі також випускає державний концерн «Укроборонпром» у співпраці з одною з країн-членів НАТО.

Важливо те, що боєприпаси для цього різновиду зброї виготовляються за сучасними технологіями, вони повністю відповідають стандартам Північноатлантичного альянсу.

Завдяки міжнародній співпраці та розосередженню виробничих потужностей військовому підприємству вдалося наростити щомісячні обсяги постачання цих важливих боєприпасів.

Більше мінометних пострілів нашим артилеристам, богам війни! Слава Україні! – підсумували у компанії «Українська бронетехніка».

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11