Володимир Зеленський: «Літаки для України будуть. Додаткова бронетехніка буде. ППО посилимо»

     Плідна робота української дипломатії на міжнародній арені цими днями ознаменувалась важливими рішеннями. Про політичну активність та її результати відзвітував президент України Володимир Зеленський.

     Глава держави відзначив чотири основні візити: до Швеції, Нідерландів, Данії та Греції, а також участь у Саміті Україна – Балкани. В рамках саміту відбулися переговори з Болгарією, Сербією, Хорватією, Чорногорією, Північною Македонією, Молдовою та Президенткою Єврокомісії.

     На зустрічах обговорювалися теми економіки, українського експорту, європейської та євроатлантичної інтеграції. Фокусували увагу на необхідності захисту маршрутів експорту через Чорне море та по суходолу «коридорами солідарності».

     – Дуже важлива домовленість із Грецією, за яку я особливо вдячний Прем’єр-міністру Міцотакісу, – це готовність Греції взяти патронат над відновленням нашої Одеси. Рішення не лише змістовне, а й дуже символічне. Наповнене багатьма історичними та культурними сенсами. Загальний підсумок цих днів – Україна стала сильніше, – наголосив Володимир Зеленський.

     За словами президента, всі країни-союзниці чітко підтверджують та підтримують територіальну цілісність України. За підсумками зустрічей, Україна заручилася новою політичною підтримкою та змістовними домовленостями.

      – Літаки для України будуть. Додаткова бронетехніка буде. ППО посилимо, – підсумував Володимир Зеленський.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11