22 серпня, Дніпропетровщина: російські окупанти атакували три райони області – Криворізький, Синельниківський та Нікопольський

Ворог атакував Кривий Ріг та Синельниківський район. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що на світанку ворог завдав ракетного удару по Кривому Рогу. За попередньою інформацією, постраждала 1 людина. Чоловіку надали допомогу, і він лікуватиметься амбулаторно. Вибуховою хвилею пошкоджені 20 приватних будинків, а також лінія електропередач.
Вночі було гучно й у Синельниківському районі. Цю територію російська армія атакувала безпілотником. Поцілила по приватному підприємству. В результаті спалахнула пожежа. Рятувальники оперативно приборкали вогонь. На щастя, минулося без загиблих та поранених. Ще один удар по району пролунав вранці. Пошкоджена лінія електропередач та інша цивільна інфраструктура. Інформація ще уточнюється.

Вкотре Нікопольщина опинилася під ворожим вогнем. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора безпекова ситуація в регіоні була напружена: протягом дня ворог двічі атакував Нікопольський район. Обстріляли з артилерії Нікополь та Марганецьку громаду. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Все під контролем ЗСУ. Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що ніч в громадах району минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій.
Гарного дня добрим людям, – побажав посадовець.

«Сталеве» місто зазнало ракетного удару. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що внаслідок ранкового ракетного удару по місту, декілька лікарень перейшли на електроживлення через генератори, але зараз електропостачання у них уже відновлено.
За словами посадовця, водопровідна система також перемкнулася на генератори, і вже зараз здійснюється перезапуск. Окрім цього, частково знеструмлено декілька вулиць та ліній електротранспорту.
Працюють усі служби. Починається видача тарпауліну, плівки, ОСБ та прийом заяв від мещканців постраждалих квартир та будинків на матеріальну допомогу з міського бюджету, – повідомив Олександр Юрійович.

Віримо, що ми разом зуміємо здолати всі випробування війною та здобудемо мирне майбутнє для нас усіх. Для цього гуртуймося, міцно тримаємо кожен свій фронт, допомагаємо ЗСУ та день за днем крокуємо тільки вперед, тільки до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11