21 серпня, Дніпропетровщина: російські загарбники обстріляли Нікопольський та Криворізький райони, обійшлося без постраждалих

З вірою у Перемогу та ЗСУ. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що робочий тиждень стартує з гарної новини – ніч в області минула без обстрілів.

З новими силами розпочинаємо цей день. Працюймо. Разом рухаймося до спільної мети. З вірою в Перемогу та любов’ю до України, – закликав Сергій Петрович.

Окупанти атакували два райони Дніпропетровщини. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора протягом дня ворог чотири рази атакував Нікопольський район. Били з артилерії по самому Нікополю, Покровській громаді та двічі по населених пунктах Марганецької громади. Пошкоджено 2 житлових будинки, стільки ж господарських споруди, легкових автомобілів та ліній електропередач.

Окупанти також атакували Зеленодольську громаду Криворізького району. Там сталася пожежа, але рятувальники оперативно ліквідували вогонь.

Все під контролем, триває підготовка міста до зими. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України:

За даними генштабу ЗСУ, противник продовжує зосереджувати основні зусилля на недопущенні просування наших військ. Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах та здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Лише за останню добу, за інформацією Сил оборони Таврійського напрямку, підрозділи ракетних військ та артилерії виконали 1248 вогневих завдань. Втрати ворога вбитими та пораненими склали 232 особи (загиблі – 79, поранені – 153). Знищено 27 одиниць військової техніки противника. Зокрема, 6 танків, 6 ББМ, 8 артилерійських систем та мінометів, 1 РСЗВ, 1 ПТРК, 1 СПГ, 1 БпЛА, 2 одиниці автомобільної та 1 одиницю спеціальної техніки.

За словами посадовця, у самому Кривому Розі ситуація стабільна та контрольована. Вся критично важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно.

Як додав Олександр Юрійович, наразі ведуться роботі з будівництва третьої нитки з КРЕСівського водосховища. Паралельно місто готується до зими, системи теплопостачання вже заповнюються водою.

Окрім цього, на міські маршрути вийшли нові автобуси. Керівник Ради оборони Кривого Рогу нагадав, що проїзд у всьому комунальному транспорті безкоштовний. Це – підтримка криворізьких родин: економія від кількох сотень до кількох тисяч гривень на місяць.

На жаль, зберігається високою загроза застосування ворогом ракет і БпЛА по всій території України. Окупанти продовжують справжній терор, тому бережіть себе та своїх близьких. І як би не було важко, Кривий Ріг та всі ми працюємо на нашу Перемогу. Дякую кожному, хто робить свій внесок! – акцентував Олександр Вілкул.

Ані на мить не припиняємо спільної боротьби проти ворога. Кожен міцно тримаємо свій фронт та наближаємо визначний день нашої Перемоги! Починаємо новий тиждень з бойовим настроєм та впевненістю у власних силах.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11