Рятувальники запрошують дітей регіону взяти участь у конкурсі малюнків

На Дніпропетровщині оголошено про початок конкурсу малюнку «Герої ДСНС», присвячений Дню рятівника, який у нашій державі відзначається 17 вересня. Про це повідомляється на сторінці Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Мета цього конкурсу полягає у тому, щоб стимулювати підростаюче покоління дотримуватися безпечних правил життя та своєчасно реагувати на можливі загрози. Цим проєктом організатори прагнуть виховати у дітей почуття відповідальності за збереження життя, здоров’я під час виникнення надзвичайних подій і ситуацій у військовий час, а також популяризації професії рятувальника.

Взяти участь у творчій ініціативі можуть всі бажаючі віком від 6 до 18 років. Роботи будуть оцінюватися у трьох вікових категоріях, а також номінаціях «Приз глядацьких симпатій» та «Краща групова робота».

Учасникам конкурсу пропонують зобразити представників однієї чи декількох професій Державної служби України з надзвичайних ситуацій у роботі, серед яких: пожежні-рятувальники, піротехніки, водолази, водолази-сапери, диспетчери, водії пожежно-рятувальної техніки.

Малювати можна будь-чим: фарбами, олівцями, фломастерами, крейдою та ін.). Формат: А-3 та А-4. Для групових робіт формат роботи може бути максимальним – А-1.

Творчі роботи прийматимуть до 5 вересня 2023 року включно. Малюнки можна принести до найближчого пожежно-рятувального підрозділу.

Переможці обласного етапу конкурсу будуть нагороджені подарунками.

Тож, не вагаємося, а вже починаємо втілювати ваші образи на папері. Разом подякуємо надзвичайникам за їх важку працю під час війни! – закликали організатори.

Дізнатися детальні умови проведення конкурсу можна за посиланням.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11