Покровчанин Нікіта Захарченко завоював «золото» міжнародного турніру з боксу

З 11 по 16 серпня у Німеччині проходили спільні навчально-тренувальні збори боксерів молодіжної команди України. Разом з нашими спортсменами сюди приїхали представники Чехії, Англії, Естонії, Німеччини, Ірландії, Польщі, Швеції та США. Активну участь у складі національної збірної України взяв і вихованець НДЮСШ «Трубник» – покровчанин Нікіта Захарченко. Про це повідомляється на сторінці закладу в соціальній мережі Фейсбук.

Після завершення зборів їх учасники, 16-19 серпня, зійшлись на ринзі в рамках міжнародного турніру з боксу, який проходив у місті Ліндау (Німеччина).

Після завершення зборів їх учасники, 16-19 серпня, зійшлись на ринзі в рамках міжнародного турніру з боксу, який проходив у місті Ліндау (Німеччина).

На цих змаганнях Нікіта Захарченко представляв Україну в категорії до 75 кг. Покровчанин провів три поєдинки, а в фіналі відправив у нокаут представника Німеччини. Таким чином, продемонструвавши неабияку силу волі та жагу до Перемоги, Нікіта здобув «золото» міжнародних змагань, вкотре піднявши наш синьо-жовтий стяг – символ незламності українського народу.

Вітаємо спортсмена та його наставників з цим високим досягненням! Бажаємо подальших успіхів на боксерському ринзі!

Нагадаємо, що Нікіта Захарченко – вихованець Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка. Зараз він тренується у талановитих наставників Костянтина Чекалова та Андрія Сипченка. Завдяки своїм спортивних навичкам, наполегливості та силі духу наш земляк вже не вперше прославляє рідне місто далеко за його межами.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11