Маленький нікополець грою у шахи збирає на дрон для ЗСУ

У Нікополі – місті, яке мало не щодня потерпає від ворожих обстрілів, хлопчик грає у шахи з перехожими за донат на ЗСУ. Про це повідомляє nikopolnews.
Фото з маленьким нікопольцем у мережі Фейсбук опублікував Сергій Цираковський. Як стало відомо, 8-річного волонтера звати Мирон Швидкий. Хлопчик вчиться у місцевій гімназії №15. Два роки він відвідував шахово-шашковий клуб місцевої дитячо-юнацької спортивної школи. Нині ж, щоб вдосконалити свої знання, записався у клуб до професійного тренера. 
На літніх канікулах хлопчик виявив бажання стати волонтером, аби допомогти нашим Захисникам. Заробляє на армію грою у шахи просто на вулицях рідного міста. Благодійні поєдинки проводить у Нікополі протягом останнього місяця. Маленькому нікопольцю вже вдалося зібрати понад 2 тис. грн. Цю суму Мирон перерахував на потреби ЗСУ. Тепер він хоче назбирати грошей на дрон для військових.
Батьки всіляко підтримують ініціативу сина, а також дуже ним пишаються. А сам Мирон радіє виграшам та радо змагається з кожним охочим спробувати свої сили у шахах.

Підтримуємо таку гарну ініціативу від юного патріота та бажаємо хлопчику не зупинятися, а впевнено йти до Перемоги! Адже вона кується саме з таких гідних вчинків.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11