Бібліотеки Дніпропетровщини облаштовують безкоштовними зонами Wi-Fi

В нашому регіоні поступово втілюються в життя ідеї цифрової безбар’єрності. Одним з таких напрямів стало облаштування безкоштовних Wi-Fi-зон у бібліотеках. Про це на своїй сторінці повідомив керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.
За словами очільника області, сучасні бібліотеки повинні бути не тільки місцями, де можна читати книги. Кожна бібліотека зараз – це сучасний простір, який обов’язково повинен мати доступ до всесвітньої мережі через Wi-Fi-зони.

– Цьогоріч для модернізації бібліотек, за підтримки Міністерства цифрової трансформації, було передано 164 роутери, – повідомив Сергій Петрович.
Для того, щоб працівники закладів могли легко опанувати премудрості роботи з бездротовою мережею, для них проводять спеціальні вебінари. Там же розповідають, як правильно організувати місце free Wi-Fi.
До слова, Сергій Лисак додав, що до навчального року роутери для безперешкодного доступу до мережі інтернет з’явилися також і в укриттях навчальних закладів Дніпропетровщини.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11