Наш колега, Захисник України Андрій Харченко, святкує «золотий ювілей»

Андрій Харченко – мужня та скромна людина із «золотими руками». Він справжній професіонал своєї гірницької справи, бо вже понад 26 років працює на нашому підприємстві. У цивільному житті Андрій Олександрович – механік Північного кар’єру, у військовому – старший сержант в одному з підрозділів зенітно-ракетних військ України.

 Андрій Харченко крокує фронтовими стежками практично з самого початку війни. Був мобілізований 18 березня 2022 року. Його кохана дружина Оксана добре пам’ятає той день, коли чоловік отримав повістку. Для неї це був справжній шок, жінка (мабуть, як і всі інші) не хотіла відпускати свого Андрія на війну. Але з іншого боку у подружжя виникло логічне запитання: «Якщо зараз не підтримати країну, не стати на захист її кордонів та людей, то як потім почуватимешся?!».

Відповівши собі на це запитання, Андрій Харченко відправився виконувати свою місію військового.

З того часу подружжя постійно тримає зв’язок, настрій у Захисника бойовий, але втома дається взнаки, говорить дружина. Та це в жодному разі не зупиняє нашого завзятого воїна на шляху до Перемоги, якої ми всі так прагнемо.

У цивільному житті наш ювіляр пройшов шлях від водія технологічного і спецтранспорту на нашому підприємстві до механіка дільниці, а потім вже і всього кар’єру. На роботі Андрія Харченка цінують за його багатий досвід, обізнаність і досконале знання всіх складових гірничого обладнання. Він – стриманий, чесний і дуже відповідальний, за необхідності завжди допоможе слушною порадою.

Вдома Андрій Олександрович – турботливий чоловік і майстер на всі руки.

  • Він дуже працелюбний, багато чого може полагодити та змайструвати своїми руками. Йому подобається будувати, створювати, складати – тобто справжній механік, і на роботі, і по життю, – розповідає Оксана.

А ще наш ювіляр вміє і полюбляє грати в шахи. Він неодноразово захищав честь кар’єру на змаганнях з цього виду спорту. Завжди залюбки грає з братом та батьком, у родинному колі. Зі своєю коханою із задоволенням разом відкривали незвідані чарівні місця нашої країни під час подорожей.

Шановний Андрію Олександровичу, наш дорогий колего, Захисник! Прийміть найщиріші вітання з вашим 50-річчям від колективу та профспілкової організації Північного кар’єру і команди всього комбінату. Нехай ваш бойовий шлях буде максимально безпечним, здоров’я – міцним, а воля – незламною. Нехай кожен здобуток буде переможним. Дружина  і всі ми з нетерпінням чекаємо на вас вдома зі звісткою про мир на українській землі! Бережіть себе! З ювілеєм!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11