17 серпня, Дніпропетровщина: загинув 18-річний хлопець, понад 10 людей постраждали, є чисельні руйнування у трьох районах – результат чергового теракту росіян на нашу область

Окупанти вдарили ракетами по Дніпропетровщині. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що під ранок ворог атакував область ракетами:
– Гучно було в Новомосковському районі. Та, на щастя, місцевих мешканців не зачепило. Без світла залишилися 10 тисяч людей в двох населених пунктах. Фахівці проблему вже усунули, домівки заживили. Інші наслідки атаки нині уточнюються.
Через ворожі обстріли є загиблі та поранені мешканці регіону. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора регіон пережив важкий день. У Нікопольському та Синельниківському районах через ворожі атаки є загиблий та поранені серед мирного населення.
Так, окупанти обстріляли Межівську громаду Синельниківського району, що розташовується за 160 км від Дніпра та межує з Донецькою областю. Внаслідок ворожої атаки загинув 18-річний хлопець. Також поранено 6 людей, з них – дівчинка 2,5 роки. Її та ще одного з поранених госпіталізували. Дівчинка наразі вже знаходиться вдома. Постраждалим надали всю необхідну допомогу. Усі, хто цього потребує, будуть доставлені після стабілізації бригадами екстреної медичної допомоги з районної до обласних лікарень.
Залучено 2 евакуаційні автобуси від селищної громади, з небезпечної зони евакуйовано 12 осіб. З постраждалими працює психолог.
Внаслідок обстрілу пошкоджені 49 будинків, навчальний заклад, автомобілі та мікроавтобус.
Також сталася пожежа на сільгосппідприємстві. Рятувальники ліквідували вогонь.
Протягом дня окупанти тричі били по Нікополю та Марганецькій громаді з артилерії.
Внаслідок обстрілу поранено 63-річного мешканця районного центру, його госпіталізували з травмами. Надана вся необхідна медична допомога.
Пошкоджено кафе, 14 житлових будинків, 8 господарчих споруд, 3 автомобілі, 5 ліній електропередачі та сонячні панелі.
Країна-терорист продовжує вбивати наших людей та руйнувати домівки. Але за кожен військовий злочин, скоєний проти України, буде справедлива відплата. Для кожного російського окупанта, хто віддавав ці злочинні накази, і кожного, хто їх виконував, – впевнений Микола Васильович.

 

Все під контролем, але обережність не завадить. Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що ніч в громадах району минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій.
Протягом дня зважайте на можливі обстріли з боку окупантів. Щиро бажаю вам гарного дня! – наголосив посадовець.
Місто працює над забезпеченням водопостачання та готується до зими. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ:
– За повідомленням Генштабу ЗСУ, наші війська продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках.
У Кривому Розі стабільно працює вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи.
Триває цілодобова робота зі стабілізації водопостачання. Разом з тим місто готується до зими, заповнюються водою мережі теплопостачання.
Як завжди зберігаємо спокій, витримку, економимо воду, віримо у наші незламні Збройні Сили, нашого Президента та нашу неминучу Перемогу! – традиційно закликав криворіжців Олександр Вілкул.

Дякуємо ЗСУ за новий ранок. Кожен на своєму місці продовжуємо наполегливо працювати, тримаючи свій фронт. Адже тільки спільними зусиллями зуміємо дати відсіч ворогу і відновити мир на рідній землі!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11