Тактика терору не допомагає окупантам вберегтися від влучних ударів ЗСУ

     Протягом минулої доби російські окупанти завдали 8 ракетних та 82 авіаційних удари, здійснили 76 обстрілів з РСЗВ по території України. Знову внаслідок російських терористичних атак постраждало мирне населення, є загиблі та поранені, зокрема й діти. Руйнувань зазнала портова інфраструктура на Одещині, людські помешкання та інша цивільна інфраструктура Дніпропетровської, Харківської, Луганської, Донецької та Херсонської областей. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

     За інформацією військових, на фронті за добу відбулось 20 бойових зіткнень.

     Авіація України завдала 10 ударів по районах скупчення живої сили, озброєння та військової техніки противника і по зенітно-ракетному комплексу. Оборонці українського неба знищили 8 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

     Ще один уражений зенітно-ракетний комплекс ворога на рахунку наших ракетників і артилеристів.

     Загалом за добу втрати росії склали 480 окупантів та 92 одиниці військової техніки.

      Зранку 17 серпня гарну новину повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ – зенітно-ракетний підрозділ на Бахмутському напрямку знищив ворожий ударний гелікоптер Ка-52!

     Віримо у Збройні Сили України! Докладаємо максимум зусиль, щоб підтримувати наших мужніх Захисників та бути для них надійним тилом. Разом Переможемо!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11