15 серпня, Дніпропетровщина: ворог завдав ракетного удару по Дніпру, є постраждалі та руйнування

Важкий початок дня. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що російські терористи вчинили черговий злочин, масовано атакувавши Україну ракетами. Наші Захисники з ПвК «Схід» збили над регіоном 7 крилатих ракет Х-101/555.
Велике дякую оборонцям неба за врятовані життя! – зазначив Сергій Петрович.
На жаль, є й влучання. Так о 4.20 ранку ворожа ракета вдарила по одному з промислових підприємств Дніпра. Поранення дістали дві людини: 59-річна жінка отримала легкі ушкодження й лікуватиметься вдома. 70-річного чоловіка госпіталізували у стані середньої тяжкості. Виникла пожежа на площі понад 800 м². Рятувальники оперативно її локалізували та вже загасили.
Постраждала і цивільна інфраструктура, а саме важливий спортивний об’єкт у Дніпрі, де займалися багато дітей та проводилися всеукраїнські змагання. У будівлі вилетіли вікна, побитий фасад та внутрішня стіна.

Загарбники не припиняють терор. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що безпекова ситуація в регіоні вчора була напружена. Під ворожий вогонь вкотре потрапив мирний Нікополь:
Окупанти знову атакували Нікополь. Гатили по місту артилерією. На щастя, без руйнувань та постраждалих.

Місто підтримує постраждалих на працює на Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ:
– За інформацією Генштабу ЗСУ, наші військові продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках та закріплюються на досягнутих рубежах. За повідомленням Оперативного командування «Південь», за добу ліквідовано ще 39 окупантів. Також знищено 7 гармат, 6 мінометів, 11 одиниць авто-бронетехніки, човен, станцію зв’язку та 2 польових пункти боєпостачання.
Що стосується ситуації у Кривому Розі, то за словами посадовця, вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно. Цілодобово ведеться робота зі стабілізації водопостачання.
Як завжди зберігаємо спокій, витримку, економимо воду, віримо у наші незламні Збройні Сили, нашого Президента та нашу неминучу Перемогу! – закликав Олександр Вілкул.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11