Поцупив велосипед на очах у власника. У Покрові затримали зловмисника

4-го серпня близько 12.00 на одній з вулиць Покрова було здійснено крадіжку велосипеда. Про це повідомляє телеграм-канал «Поліція Дніпропетровської області».

Того дня події розгорталися наступним чином. 42-річний чоловік залишив свій спортивний велосипед на тротуарі, сам стояв поряд – спілкувався зі знайомими. У цей час один з них, навіть не намагаючись приховати своїх дій, заволодів чужим транспортним засобом та втік з місця події. Своїми протиправними діями крадій завдав потерпілому збитків на суму майже 4 тис. грн.

Правоохоронці встановили особу грабіжника. Ним виявився раніше не судимий 29-річний місцевий мешканець. Поліціянти затримали фігуранта цієї справи, вилучили викрадений мвелосипед та повернули його законному власнику.

14 серпня, за погодженням із Нікопольською окружною прокуратурою, зловмиснику повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого, ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Якщо його провина буде доведена, то чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 10 років.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11