Українці зі всього світу створять найбільший в історії живий ланцюг єдності

24 серпня, в День Незалежності України, українці зі всього світу та люди, які підтримують нашу країну, візьмуть участь в акції «Ланцюг Єдності». Вони виходитимуть на центральні вулиці міст за межами України і братимуться за руки, щоб утворити живі ланцюги. Про це повідомляється на офіційному сайті ініціативи.
Організатори такої патріотичної акції закликають українців за кордоном, у всіх країнах та на всіх континентах об’єднатись в День Незалежності України, і в такий спосіб висловити свою підтримку нашій державі.
Головна мета проєкту «Ланцюг Єдності» – привернути увагу світу до України, згуртувати міжнародну спільноту навколо нашої країни і подякувати за допомогу державам, які прихистили українців.
Ініціатори акції зазначають, що взяти участь у живому ланцюзі єдності може кожен охочий. Для цього треба перейти на офіційний сайт ініціативи, знайти на мапі своє місто та відмітити на центральній вулиці точне місце, де людина планує стояти. Побачивши цю позначку, інші учасники зможуть стати пліч-о-пліч. Так само можна знайти позначки тих, хто вже відмітився, і зайняти місце поруч, щоб продовжити ланцюг.
Збиратися в ланцюг єдності люди будуть 24 серпня – в День незалежності України, о 19:00.
За даними сайту «Ланцюг Єдності», станом на зараз в акції планують взяти участь 10 тис. 282 людей у різних країнах світу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11