Поділись своєю кров’ю із Захисниками

22-го серпня Покровський гірничо-збагачувальний комбінат традиційно виділяє транспорт для перевезення всіх бажаючих донорів до Нікопольської станції переливання крові. Від медичної установи надійшла заявка на 36 донорів з будь-якою групою крові та резус-фактором. Всі, хто хоче і має змогу допомогти нашим Захисникам, може долучитись до цієї ініціативи.

Хто може долучитись? Працівники комбінату, їх рідні та знайомі, які мають міцне здоров’я, вагу понад 50 кг і не здавали кров протягом найближчого часу. Зверніть увагу на те, що з моменту попередньої до наступної донації має пройти мінімум 62 дні.

Куди звертатись? Про бажання стати донором працівник комбінату має сповістити керівника свого підрозділу або відповідального за цей напрямок роботи. Якщо людина не працює на нашому підприємстві, то заявити про своє бажання стати донором може, зателефонувавши за таким номером: (05767) 5 32 53.

Місце та час відправлення автобусу. Транспорт комбінату відправляється до Нікополя 22 серпня о 9.30 від стадіону «Авангард».

Що з собою треба брати?

  • Паспорт;

  • ІПН – картку платника податків;

  • бахіли чи змінне взуття;

  • питну воду.

Як самостійно здати кров? Звернутись до Нікопольської станції переливання крові:

  • адреса: м.Нікополь, вул. Гагаріна, 66;

  • робочі дні: понеділок-п’ятниця;

  • час для забору крові: 8.00-12.00.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України працівники Покровського ГЗК вже здали 488 доз до Банку крові. Пам’ятайте: ваша кров може воювати і надати цілющої, переможної сили нашим Захисникам.

 



Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11