14 серпня, Дніпропетровщина: регіон пережив ніч без обстрілів, але Нікопольщина залишається під прицілом ворога

В новий тиждень з вірою у Перемогу. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ніч в регіоні минула спокійно. Обстрілів не зафіксовано в жодній з громад.

Новий робочий тиждень. Нові задачі. Та одна спільна мета. Діяти, кожен на своєму місці. Аби щомиті Перемога ставала ближчою, – зазначив посадовець.

Окупанти не полишають Нікополь у спокої. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора ворог тричі обстріляв Нікополь з артилерії. Пошкоджено приватний об’єкт, 2 житлових будинки, господарську споруду та лінію електропередач. На щастя, обійшлося без загиблих та поранених.

Тиша може бути оманливою. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко побажав всім гарного дня та закликав мешканців бути пильними, а також дослухатися до попереджень про артилерійські обстріли протягом дня.

Місто готується до зими та допомагає військовим кувати Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України:

Лише за останню добу, за інформацією Сил оборони таврійського напрямку, втрати ворога вбитими та пораненими склали 269 осіб (загиблі – 81, поранені – 176, полонені – 12). Знищено 15 одиниць озброєння та військової техніки противника. Зокрема, 1 танк, 2 ББМ, 3 артилерійських системи та міномети, 9 одиниць автомобільної та 1 одиниця спеціальної техніки. Також було знищено 1 склад боєприпасів і 1 командно-спостережний пункт ворога.

За словами Олександра Юрійовича, у самому Кривому Розі ситуація стабільна та контрольована. Вся критично важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно. Місто продовжує активно готуватись до опалювального сезону.

Як би не було важко, Кривий Ріг та всі ми працюємо на нашу Перемогу. Дякую кожному, хто робить свій внесок! – акцентував Олександр Вілкул.

Ані на мить не зупиняємося, впевнено йдемо до досягнення омріяної мети. Віримо, що разом подолаємо всі труднощі та одного дня зустрінемо Переможний світанок! Розпочинаємо новий робочий тиждень з вірою в ЗСУ!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11