Ворог не припиняє атак з неба, але ЗСУ мужньо знищують окупантів на українській землі

     У ніч на 14 серпня агресор атакував Україну з повітря. Всього у кілька хвиль випустив 15 БпЛА «Shahed-136/131» та 8 крилатих ракет «Калібр». Усі цілі були знищені Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил у взаємодії з іншими підрозділами ЗСУ. Але внаслідок повітряного бою через падіння уламків ракет та дронів виникла пожежа на кількох локаціях міста Одеса. Про це повідомляє Командування повітряних сил ЗСУ.

     Потужно протистоять російському терору й наші наземні війська. За інформацією Генштабу, протягом минулої доби на фронті відбулось 33 бойових зіткнення.

       Ракетники й артилеристи уразили 2 артилерійських засоби на вогневих позиціях, 1 зенітно-ракетний комплекс, 1 станцію РЕБ, 1 засіб протиповітряної оборони ворога.

     Авіація сил оборони завдала 12 ударів по районах скупчення живої сили, озброєння та військової техніки окупантів, 6 – по зенітно-ракетних комплексах.

      Ранок понеділка оборонці неба почали з гарної новини. Вони відзвітували, що близько 5.00 на Бахмутському напрямку наш зенітний ракетний підрозділ знищив ворожий гвинтокрил.

      Загалом за добу українські воїни знищили 530 окупантів та 91 одиницю ворожої техніки.

      Безмежно вдячні мужнім Захисникам України! Розпочинаємо новий тиждень з вірою у ЗСУ, допомагаємо армії, докладаємо максимум зусиль для наближення нашої спільної Перемоги.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11