10 серпня, Дніпропетровщина: Нікопольський район знову під обстрілами важкої артилерії

Нікопольщина попри все тримається. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що вночі агресор поцілив по трьох громадах Нікопольського району – Мирівській, Марганецькій та Червоногригорівській. Бив з важкої артилерії. Внаслідок ворожої атаки пошкоджені 6 приватних будинків, гараж та авто. Побитий газопровід. На щастя, люди не постраждали.
Рятувальники продовжують обстеження територій. Наслідки обстрілів уточнюються.

 

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора ворог вкотре влаштував терор Нікополя з використанням артилерії. Внаслідок обстрілу виникла пожежа в приватній оселі.
Пошкоджено 12 будинків, гаражі, сонячні панелі, лінії електропередачі та газопроводи.
Окрім цього, окупанти двічі за день обстріляли села Марганецької громади Нікопольського району. Обійшлося без жертв та руйнувань.

 

Оперативна ситуація у Кривому Розі – під контролем, місто активно готується до зими. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ:
– За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші військові продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби. Підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби виконали понад 1 тис. 500 вогневих завдань. За останню добу втрати ворога вбитими склали 93 особи, пораненими – 150 осіб. Знищено 18 одиниць озброєння та військової техніки противника. У тому числі 4 крупнокаліберні гармати та міномет, 7 одиниць авто-бронетанкової та інженерної техніки, знищено спостережний та командно-спостережний пункт мотострілецької роти.
Як акцентував Олександр Юрійович, у Кривому Розі ситуація стабільна і контрольована. Інфраструктура міста працює у звичному режимі. Триває реалізація важливих проєктів задля подальшої стабілізації водопостачання, проводиться комплекс робіт з підготовки до опалювального сезону.

Кожен на своєму місці самовіддано працюємо, тримаємо власний фронт та не забуваємо дякувати нашим мужнім ЗСУ за титанічні зусилля, завдяки яким вони день за днем наближають нашу спільну Перемогу! Віримо тільки у краще, знаємо, що все дуже скоро 100% буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11