7 серпня, Дніпропетровщина: окупанти атакували регіон ракетою та артилерією, обійшлося без постраждалих

Загарбники знову вдарили по мирних громадах Дніпропетровщини. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що цієї ночі ворог скерував на область ракету. Вибух пролунав у Синельниківському районі. В результаті здійнялася пожежа, яку рятувальники вже загасили. Інші наслідки атаки з’ясовуються. На щастя, минулося без загиблих та постраждалих.

А вже на ранок російська армія обстріляла Мирівську громаду, що на Нікопольщині. Туди прилетіли снаряди з важкої артилерії. Наразі інформація щодо наслідків уточнюється уточнюється.

Загроза артобстрілів залишається. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко звернувся до мешканців та закликав бути пильними, а також дослухатися до попереджень про артилерійські обстріли протягом дня.

Місто живе, ліквідовує наслідки удару та продовжує наближати Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України.

За даними генштабу ЗСУ, противник зосереджує основні зусилля на недопущенні просування наших військ. Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Щодо ситуації у Кривому Розі, то вона стабільна та контрольована. Вся критично важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно.

Як би не було важко, Кривий Ріг та всі ми працюємо на нашу Перемогу. Дякую кожному, хто робить свій внесок! Зберігаємо спокій, витримку, допомагаємо один одному, віримо у наші Збройні Сили! – закликав Олександр Вілкул.

Як бачимо, ворог не полишає спроби нас зламати. Та, звісно, у нього нічого не вийде, бо українці – сильні та непереможні. Віримо у ЗСУ, світову підтримку та гуртуємося заради здобуття омріяної Перемоги! Розпочинаємо новий тиждень тільки з позитивним настроєм. Нехай він буде спокійним і плідним, з гарними новинами!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11