ЦНАПи Дніпропетровщини отримали сучасні ноутбуки від американських благодійників

     Шість громад у Дніпропетровській області отримали 31 сучасний лептоп. Такий подарунок від американської благодійної організації CORE передали для адміністраторів ЦНАПів. Ноутбуки отримали Томаківська, Лозуватська, Новопільська, Царичанська, Петриківська та Божедарівська громади. Нові гаджети швидкі, потужні, оснащені ліцензійною операційною системою та підтримують необхідні для роботи програми. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

     8 ноутбуків отримала Петриківська громада Дніпровського району. Техніка – для головного офісу та віддалених точок доступу. Ще 5 лептопів – для Томаківської громади Нікопольщини. Туди за адмінпослугами звертається багато людей і не тільки місцевих.

     Заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний подякував американським благодійникам та відзначив важливість партнерської допомоги:

      – Доступний і якісний сервіс – наш пріоритет. Сьогодні розподілили 31 ноутбук між ЦНАПами. Їх отримали ті, що найбільше потребували технічного оновлення. Гаджети допоможуть пришвидшити роботу адміністраторів та поліпшити обслуговування.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11