31 липня, Дніпропетровщина: російські окупанти вкотре тероризували Нікополь та Марганецьку громаду

Вкотре страждає Нікопольський край. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вночі ворог тероризував Нікопольщину. Окупанти обстріляли район сім разів. Зафіксовані влучання по Марганецькій громаді та самому Нікополю.

За словами посадовця, атаковані території обстежують – з’ясовують наслідки атак. На щастя, серед людей постраждалих немає.

Бережіть себе та не опускайте рук. Дійте, наближаючи нашу Перемогу! закликав Сергій Петрович.

Роботи багато, але з усім впораємося. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України:

Наші підрозділи протягом тижня завдавали точних ударів по районах зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів. Лише за останню добу, за інформацією Сил оборони таврійського напрямку, втрати ворога вбитими, пораненими, полоненими склали дві роти. Знищено 20 одиниць озброєння та військової техніки противника. Зокрема, 2 танки, 6 бойових броньованих машин, 3 артсистеми і міномети тощо. Також знищено 2 склади боєприпасів ворога.

У самому Кривому Розі ситуація стабільна та контрольована. Вся критично важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно.

Як повідомив керівник Ради оборони, ним була проведена виїзна нарада з питань підготовки комунальних підприємств міста до роботи в осінньо-зимовий період в надзвичайних умовах воєнного стану. За словами Олександра Юрійович, комунальники наполегливо працюють, щоб місто та його жителі були з водою, теплом та світлом.

За даними Генштабу ЗСУ загроза застосування ворогом ракет і дронів залишається високою по всій Україні – тому, як і раніше, уважно ставтеся до сигналів повітряної тривоги, бережіть себе та своїх близьких, – закликав Олександр Вілкул.

Віримо, що ми витримаємо всі випробування, разом зуміємо все подолати та врешті зустрінемо Переможний світанок! Тому не опускаємо рук та заповзято крокуємо тільки вперед – до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11