Шановні працівники Цеху харчування та торговельного обслуговування! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

     За чудовою традицією, в останню неділю липня в Україні відзначають День працівників торгівлі. На комбінаті це свято є професійним для представників Цеху харчування та торговельного обслуговування (ЦХ і ТО).

      Свої трудові будні чарівні представниці ЦХ і ТО перетворюють на справжнє мистецтво. Адже вони за покликом серця обрали свою нелегку, але захоплюючу та відповідальну професію. Щоб створити смачні кулінарні витвори, якими мають можливість насолоджуватись працівники комбінату, важливо не лише дотримуватись технології і рецептурних пропорцій, а й проявляти творчий підхід, вкладати частинку своєї душі у майбутню страву, що і роблять наші невтомні колежанки.

      Віддані улюбленій справі винуватиці свята підтримують і примножують кулінарні традиції на комбінаті. Вони не лише презентують власноруч виготовлену продукцію та напівфабрикати, а й привітно, з усмішкою, зустрічають гостей, яких залюбки пригощають власними виробами. У приємній атмосфері, де вирує неймовірний аромат, смачна страва та гарний настрій вам гарантовані! Вони єдиною командою всі разом працюють на відмінний результат, аби ми могли ласувати по-домашньому смачними українськими стравами.

     Щиро дякуємо прекрасному колективу Цеху харчування та торговельного обслуговування за наполегливу працю. З нагоди професійного свята зичимо вам міцного здоровʼя, успіхів та натхнення. Нехай здійсняться всі ваші мрії та бажання! Смачних вам буднів та вдячних споживачів!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11