Щиро вітаємо наших колег-системних адміністраторів з професійним святом!

      Сьогодні, в останню п’ятницю липня, вітаємо представників однієї із найпопулярніших професій сучасності системних адміністраторів. Незамінними вони є і на нашому комбінаті, оскільки забезпечують надійний інтернет-зв’язок та взаємодію між усіма підрозділами підприємства. Таку надважливу місію виконує талановита команда Відділу інформаційних технологій, яку очолює Олег Алілуєнко ‒ компетентний та досвідчений керівник, справжній майстер своєї справи.  

      На перший погляд, робота системних адміністраторів непомітна, але насправді вона незамінна і надскладна, вимагає глибокого розуміння особливостей комп’ютерного мозку та функціональних спроможностей глобальної і локальної мереж, тому піддається далеко не кожному. Сайти, файли, паролі, інтернет, сталий і стійкий зв’язок, онлайн-зустрічі та наради – без цього сьогодні не може працювати жодне підприємство, у тому числі – і наш комбінат. Тому, з гумором, ми вас називаємо «мережевими лікарями», які зранку до вечора надають допомогу своїм «ПК-пацієнтам». Адже без комп’ютера та інтернету програма кожного напрямку просто дає збій. А в наш нелегкий час забезпечення надійного в’язку та захисту мережі – ключовий фактор подальшої роботи, який гарантуєте саме ви.

     Сьогодні весь колектив Покровського ГЗК щиро вдячний вам за вагомий внесок у роботу підприємства, за запровадження ІТ-новинок, які полегшують, прискорюють та осучаснюють наші трудові будні  

 

      Шановні системні адміністратори, в день вашого професійного свята бажаємо вам успіхів, цікавих ідей та вдячності користувачів, щоб робота приносила лише задоволення, а її результати надихали на нові звершення. Зичимо вам стійкого імунітету, який захистить від усіх вірусів, нехай ваша родинна мережа ніколи не дає збою, працює гармонійно, затишно, наповнюючи дім теплом і любов’ю. Безхмарного вам життєвого простору і сонячного настрою!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11