В Україні розробили морський дрон нового покоління MAGURA V5

      На міжнародній оборонній виставці International Defence Industry Fair (IDEF 2023), яка проходить у Туреччині, українські розробники презентували новий морський БпЛА MAGURA V5. Про це повідомляє «Національний промисловий портал».

     MAGURA V5 – це розроблений в Україні багатоцільовий безпілотний надводний корабель нового покоління. Він може виконувати різноманітні функції: спостереження, розвідка, патрулювання, пошуково-рятувальні роботи, протимінна боротьба, охорона морського флоту, бойові місії.

      – Це доступне рішення, яке легко запускається з будь-якого віддаленого місця. Безпілотне керування V5 зводить до мінімуму потребу в людських ресурсах для виконання місій, зменшуючи потенційну смертність під час роботи в суворих умовах, – заявляють розробники.

     Цей морський автономний охоронний безпілотний роботизований апарат має гідродинамічний корпус і витончений профіль V5, що дозволяють йому чудово маневрувати та бути непомітним для ворога.

     За допомогою передового дрона ЗСУ триматимуть в напрузі окупантів, відправляючи їх вслід за російським військовим кораблем.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11