26 липня, Дніпропетровщина: Ворог обстріляв Синельниківськівський район. Зустрічаємо новий ранок з непохитною вірою у Перемогу

Регіон зустрів мирний ранок. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ніч в області пройшла спокійно. У всіх громадах було тихо, ворожі обстріли не зафіксовані.

Окупанти обстріляли Синельниківщину. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора вночі та вдень ворог здійснив обстріл Великомихайлівської громади Синельниківського району. Внаслідок денної атаки виникла пожежа, ліквідацією якої займалися рятувальники. На щастя, обійшлося без жертв та поранених.

Місто працює на Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України:

За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші захисники продовжують завдавати ударів по зосередженню живої сили та техніки ворога. За добу знищено та пошкоджено 25 одиниць військової техніки окупантів.

У самому Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно. За словами посадовця, водопостачання міста із Південного водосховища вже 47 днів здійснюється на резервах. Через це він наголосив на необхідності максимально заощадливого використання цінного ресурсу.

Як доповів Олександр Юрійович, у місті триває підготовка шкіл до виходу учнів на очне навчання з 1 вересня. За словами керівника, заняття розпочнуться лише у тих школах, де є укриття, сертифіковані ДСНС. Також для зручності батьків та самих школярів за допомогою універсальної «Картки криворіжця» учні будуть фіксувати своє відвідування школи та зможуть оплачувати харчування у шкільних їдальнях.

Зберігаємо спокій, витримку, економимо воду, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу! – традиційно закликав Олександр Вілкул.

Віримо в ЗСУ, у власні сили та у Перемогу добра над злом! Міцно тримаємо кожен свій фронт та знаємо, що обов’язково вистоїмо та відновимо мир на рідній землі!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11