В Україні ввели в обіг нову поштову марку «Служба безпеки України»

     Сьогодні, 26 липня, Укрпошта офіційно ввела в обіг поштову марку «Служба безпеки України». Це фінальна марка серії «Слава Силам оборони і безпеки України!». Одна була присвячена Гвардії наступу. Інша – розвідникам. Про це повідомляє очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, який особисто брав участь в урочистому спецпогашенні поштової марки.

     Сергій Лисак відзначив внесок СБУ в оборону країни та поділився своїми враженнями:

     – Сьогодні вперше брав участь в урочистому спецпогашенні поштової марки. Новий, але почесний для мене досвід. І надзвичайно приємно, що цей випуск про Службу безпеки України. Їй я присвятив багато років свого життя. Внесок СБУ в нашу Перемогу величезний. Спецпризначенці працюють на передовій і в тилу. Виконують складні завдання. Викривають диверсантів та колаборантів, блокують ворожі агентурні мережі. Діють професійно, швидко й непомітно. Допомагають нищити окупанта, звільняти від загарбника міста й села.

     Як зазначають в Укрпошті, з початку повномасштабного вторгнення співробітники Служби безпеки України роблять усе для нашої Перемоги.
     – Спільно з СБУ представляємо третій та завершальний поштовий випуск героїчної серії «Слава Силам оборони і безпеки України!», присвячений Службі безпеки. Маємо за честь закарбувати на марках спецпризначенців СБУ, які є реальними героями нашого часу, що виборюють незалежність та перемогу для нашої держави. У новинах уся країна бачить, як Служба безпеки щодня викриває колаборантів, руйнує їх підлі задуми та вселяє страх у ворогів постійною «бавовною», – прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

     Автор поштового випуску заслужений художник України Олександр Охапкін.
     Тираж поштової марки – 1 075 000 примірників. Кількість марок у аркуші – 5+1. До марки випущено конверт «Перший день», немаркований художній конверт та художню картку.

     Поштові набори «Служба безпеки України» доступні у відділеннях Укрпошти по всій країні, онлайн в офіційному поштовому магазині та маркетплейсах eBay та Amazon.
     Крім того, Укрпошта спільно з Службою безпеки України створили тематичний мерч: футболку «СБУ» та набір стікерпаків. Ексклюзивні новинки можна придбати в інтернет-магазині Укрпошти.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11