25 липня, Дніпропетровщина: ворог обстріляв Нікопольський та Синельниківський райони. Минулося без постраждалих

Вкотре страждає Нікопольщина. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що ворог двічі за ніч обстріляв Мирівську громаду Нікопольського району. Випустив півдесятка снарядів з важкої артилерії.
Пошкоджені 2 приватні будинки і 3 господарські споруди. Побиті авто та лінія електропередач. На щастя, люди не постраждали.

Синельниківський район здригався від вибухів. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора окупанти атакували Великомихайлівську громаду Синельниківського району з артилерії. Дякувати Богу, обійшлося без руйнувань, загиблих та поранених.
Пам’ятайте – за кожен воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата, – впевнений Микола Васильович. 

«Сталеве місто» наближає Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ:
– За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші підрозділи ракетних військ та артилерії знищили 20 одиниць військової техніки окупантів та 3 склади боєприпасів.
Що стосується самого Кривого Рогу, то у місті, за словами Олександра Юрійовича, стабільно працює вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи.
Окрім того, Рада оборони міста продовжує системно допомагати військовим у матеріально-технічному забезпеченні. Днями було передано чергову партію найсучасніших БПЛА – 12 «Pegasus» та 1 комплекс «Лелека», а також 45 ноутбуків та планшетів, 15 зарядних станцій та інше обладнання.
Як завжди зберігаємо спокій, витримку, економимо воду, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу! – закликав Олександр Вілкул.

Віримо, що завдяки спільним зусиллям зможемо досягти найомріянішої мети та відновити мир на рідній землі! Не опускаємо руки та наполегливо прямуємо тільки до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11