24 липня, Дніпропетровщина: під прицілом ворога Нікопольський та Синельниківський райони

Окупанти вкотре атакували наш регіон. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вчора пізно ввечері ворог вдарив по Мирівській громаді Нікопольського району із важкої артилерії. На щастя, обійшлося без загиблих та поранених.

Сергій Петрович повідомив, що до лікарів звернулася 54-річна жінка, яка постраждала під час вчорашнього обстрілу Синельниківщини. У неї – черепно-мозкова травма та забій хребта. Потерпілу госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора російські окупанти також двічі обстріляли регіон. Ворожі снаряди прилетіли до Марганецької та Великомихайлівської громад. Дякувати Богу, обійшлося без жертв та поранених.

Місто працює та впевнено наближає найзаповітнішу мрію. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України:

Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на недопущенні просування наших військ. Наші підрозділи протягом тижня завдавали точних ударів по районах зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів. Лише за останню добу, за інформацією Сил оборони таврійського напрямку, знищено 30 одиниць озброєння та військової техніки противника.

Що стосується самого міста, за словами посадовця, вся критично важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють у штатному режимі.

Також у Кривому Розі продовжує діяти унікальна для України муніципальна Програма соцзахисту. В її рамках майже 3 тис. криворіжців, а саме військовослужбовці, воїни-інтернаціоналісти, чорнобильці, ветерани та інші категорії отримають грошову допомогу з міського бюджету. На це буде спрямовано 15 млн грн. Особлива увага приділена й сім’ям загиблих воїнів. Крім того, у липні буде виплачена допомога 250 дітям з інвалідністю та онкохворим дітям у розмірі по 10 тис. грн.

Як би не було важко, Кривий Ріг та всі ми працюємо на нашу Перемогу. Дякую кожному, хто робить свій внесок! – акцентував Олександр Вілкул.

Розпочинаємо новий робочий тиждень з подяки нашим мужнім ЗСУ. Також продовжуємо міцно тримати кожен свій фронт та вірити, що наші спільні зусилля обов’язково стануть запорукою досягнення такої омріяної Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11