У Покрові викрили шахрая, який наживався на продажі ємностей для води

     У Покрові 38-річний місцевий мешканець ошукав людей, які потерпали від нестачі води внаслідок підриву Каховської ГЕС. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Дніпропетровькій області.

    До нікопольського поліцейського відділку звернулися шість потерпілих, які купували баки для води за оголошенням на одному із сайтів. Вони розповіли, що після здійснення передплати, продавець перестав виходити з ними на зв’язок. В ході досудового розслідування поліцейські встановили причетного до шахрайства. Ним виявився раніше неодноразово судимий за майнові злочини чоловік з Покрова.

     У червні впродовж декількох днів він розміщував оголошення про продаж ємностей для води об’ємом на сто літрів. Отримавши передоплату, зловмисник привласнював гроші, а товар не надсилав.

     У фігуранта вилучили мобільний телефон та частину грошей – їх повернули потерпілим.

     – Нагадуємо громадянам: обирайте післяплату, співпрацюйте з перевіреними магазинами й продавцями. Розміщення оголошень про продаж товарів за низькою ціною може бути черговою шахрайською схемою. Будьте уважними! – закликають поліцейські.

    Якщо ви все ж потрапили «на гачок» аферистів та вас ошукали – негайно зверніться до кіберполіції або на лінію «102».

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11