Талановиті спортсмени Покрова отримали стипендію міського голови

Наше місто за всю історію свого існування виховало чимало видатних спортсменів, котрі гідно представляли і продовжують представляти свою малу Батьківщину на престижних міжнародних та світових змаганнях. Кожен з них – справжня зірка, котра яскраво сяє на спортивному небосхилі, щоразу досягаючи нових висот.

Для того, щоб підтримати, стимулювати та заохотити молодь громади до високих досягнень у сфері фізичної культури та спорту в рамках програми «Молодь Покровської міської територіальної громади Дніпропетровської області на період 2022-2025 років» (із змінами, внесеними рішенням 41 сесії міської ради 8 скликання від 30.06.2023 №3), розпорядженням очільника Покрова було запроваджено спеціальне заохочення, а саме стипендію міського голови у розмірі 5 тисяч грн.

Нещодавно її тримали талановиті спортсмени, котрі своїми вагомими досягненнями прославляють нашу рідну громаду далеко за її межами.

Стипендіатами міського голови стали:

  • боксер, вихованець Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка (СК «Аякс» ДЮСШ ім. Дані Дідіка) Нікіта Захарченко;

  • вихованець відділення таїландського боксу СК «Аякс» ДЮСШ ім. Дані Дідіка Олександр Суховільський;

  • дзюдоїстка спортивного клубу «Дзюдо Дніпро», яка тренується під керівництвом Андрія Блошенка й Сергія Синілова Єлизавета Литвиненко;

  • «Золота рибка» Покрова – вихованка КДЮСШ «Манганіт», Кандидат у майстри спорту, учениця державного спортивного коледжу м. Дніпро, «ДФКС», представниця Федерації стрибків у воду та high diving (регіон Дніпро) Неллі Чуканівська.

 

Ми вітаємо спортсменів та бажаємо їм не зупинятися на досягнутому, а й надалі підіймати жовто-синій стяг – як символ нашої спільної Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11