Півтори тисячі мешканців Дніпропетровщини вступили до лав «Армії відновлення»

Наразі в Україні дві армії – одна стоїть на захисті нашої держави, міцно тримаючи військовий фронт, а інша своєю працею зміцнює економічний тил. У складі другої – представники так званої, «Армії відновлення», котрі беруть активну участь у суспільно корисних роботах з відбудови країни. Не стала виключенням і Дніпропетровська область. На реалізацію цього важливого проєкту з держбюджету виділено 6,8 млн грн.

Як повідомляється на офіційному сайті Дніпропетровської обласної ради, у нашому регіоні до «Армії відновлення» вже долучилися 1 тис. 500 мешканців області. У переліку їхніх завдань: приведення до ладу підземних приміщень та підготовка їх під найпростіші укриття, плетіння маскувальних сіток, пошив спецодягу та комплектуючих для ЗСУ, приготування їжі військовим, розчищення та ремонт дороги в населених пунктах, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, облаштування полігонів твердих побутових відходів, виконання робіт з благоустрою прибережних смуг та русел річок тощо.
З учасниками проєкту укладається строковий трудовий договір на період виконання робіт. Кожен отримує заробітну плату, не нижче за рівень мінімальної заробітної плати та складає щонайменше 6 тис. 700 грн.
Для того, щоб стати учасником державної ініціативи, людині потрібно звернутися до найближчого центру зайнятості.
Важлива умова: долучитися до «Армії відновлення» можуть тільки люди, які офіційно не працевлаштовані.
Відповіді на питання стосовно проєкту можна отримати на «Гарячій лінії» Дніпропетровського обласного центру зайнятості за номером (067)-744-54-80, а також у телеграм-каналі служби зайнятості.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11