Мешканці Дніпропетровщини можуть скористатися програмою безкоштовної евакуації до безпечних регіонів

Люди з інвалідністю та старшого віку, які проживають у громадах нашого регіону, що потерпають від ворожих обстрілів, мають змогу безкоштовно евакуюватися. Такою можливість протягом останніх 11 місяців скористалися понад 500 мешканців області. Про це повідомляється на офіційному сайті Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Як зазначила директорка департаменту соціального захисту Дніпропетровської ОВА Олена Кришень, виїздять, в тому числі, й мешканці багатостраждальної Нікопольщини.
– У липні до Закарпатської області поїхали 39 людей. Там їм забезпечено безоплатне проживання, а також триразове харчування. Отримують вони й медичний догляд, – акцентувала посадовиця.
Більшість евакуйованих жителів нашого регіону наразі перебувають саме в Закарпатській області. Прийняли людей також Житомирщина та Івано-Франківщина.
Олена Кришень додала, що евакуація людей з інвалідністю та старшого віку повністю безкоштовна. Охочим виїхати з небезпечних територій треба звернутися до міської, селищної чи сільської ради за місцем їхнього проживання.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11