Обласні ЦНАПи надають нові послуги

     На Дніпропетровщині запрацювали і вже доступні нові сервіси у Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП), які запровадив уряд. Про це розповіли в обласній військовій адміністрації.

  Як зазначив заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний, у ЦНАПах надають понад 180 послуг:

      – Маємо і нові сервіси. У центрах вже можна замовити довідку про несудимість. Або ж зробити це онлайн, через «Дію», сказав посадовець.

      Також для громадян доступний розширений перелік послуг у сфері будівництва. Наприклад, внести інформацію до Реєстру будівельної діяльності, зміни до будівельного паспорта забудови земельної ділянки, уточнити дані у поданих повідомленнях, скасувати містобудівні умови та обмеження, скоригувати адресу об’єкта та виправити технічні помилки.

     А ще фахівці працюють над запровадженням сервісу, який дозволить у ЦНАПах скласти теоретичний іспит для отримання водійського посвідчення. Така послуга стане доступною після встановлення необхідного обладнання.

      Загалом в області діють 209 точок доступу до адмінпослуг.

     Отже, шляхом цифровізації та розширення спектру урядових послуг, держава ефективно комунікує з населенням та максимально спрощує бюрократичні процедури.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11