19 липня, Дніпропетровщина: оборонці неба приземлили ворожий безпілотник, а Нікополь зазнав чергового артобстрілу

Минула доба на території Дніпропетровської області пройшла відносно спокійно. Пізно ввечері оборонці ПвК «Схід» успішно ліквідували ворожий БПЛА, який був спрямований на наш регіон. Про це повідомив начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак.

Пізно ввечері ворог спрямував на Дніпропетровщину безпілотник. Але його плани провалилися завдяки оборонцям з ПвК «Схід». Металобрухт агресора наші приземлили. Ніч в області минула спокійно. Обстрілів не зафіксовано, – зазначив очільник області.

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко розповів про те, що протягом дня 18-го липня російські війська знову цілили по Нікополю:

Протягом дня стався один обстріл. Під вогонь ворожої ствольної артилерії потрапило місто Нікополь. Люди не постраждали.

Голова Ради оборони міста Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів про те, що ситуації на цьому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ:

За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, втрати ворога вбитими та пораненими склали більше трьох рот. Також знищено 41 одиниця озброєння та військової техніки противника. Зокрема, самохідна артилерійська установка «Акація», гармата «Гіацинт-С» тощо. Як повідомляє Генштаб ЗСУ, окупанти продовжують обстріли населених пунктів на правому березі річки Дніпро. Зокрема, у Херсонській області постраждали 5 населених пунктів та саме місто Херсон.

За словами Вілкула, у Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно. Водопостачання із Південного водосховища вже 41 день здійснюється на резервах, тому мешканців закликають максимально заощаджувати.

Дякуємо нашим Захисникам за надійну оборону. Сил їм, витримки та незламності! Разом продовжуємо рухатись вперед – до нашої спільної Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11