Профспілкових лідерів комбінату нагородили з нагоди професійного свята

Напередодні професійного свята всіх гірників та металургів нашої країни у галузевій профспілці традиційно нагородили заслужених лідерів. Приємно, що серед них були і наші колеги – працівники Покровського гірничо-збагачувального комбінату.

Голова профкому Покровського ГЗК Євген Запускалов подякував своїм колегам за їх плідну роботу на благо профспілки та захисту прав людини праці:

  • Дякую кожному з Вас за те, що навіть у важкі часи гідно несете свою профспілкову, а дехто – і військову, варту. Ці нагороди дійсно для заслужених.

Почесною грамотою Центральної ради Профспілки металургів і гірників України, за багаторічну сумлінну працю, активну діяльність в Профспілці та з нагоди професійного свята, були нагороджені очільники цехових профспілкових організацій Чкаловського кар’єру №2 та Цеху телекомунікацій – Сергій Овчаров і Валерій Сесько.  

Дніпропетровська обласна організація Профспілки металургів і гірників України відзначила Почесною грамотою заступника голови цехового комітету профспілки Чкаловської збагачувальної фабрики Юрія Кородзієвського, за вагомий внесок у діяльність Профспілки, високий професіоналізм та активну громадську позицію.

За рішенням президії Центральної ради Профспілки металургів і гірників України, за багаторічну активну діяльність, медаль «Ветеран ПМГУ» отримав Геннадій Сокур – голова цехової профспілкової організації Покровського кар’єру.

Нагрудним знаком «Ветеран ПМГУ» та відповідним посвідченням, за вагомий внесок в роботу профспілки, нагороджений Микола Рижиков – голова цехової профспілкової організації Запорізького кар’єру.

Окремо серед нагороджених хотілося б назвати імена Сергія Овчарова та Геннадія Сокура, які з перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України, добровільно пішли захищати Батьківщину. Дякуємо Вам, хлопці, за мужність та витримку, за те, що маємо змогу жити і працювати у спокої.

Керівник профкому Євген Запускалов у переддень професійного свята побажав всім колегам по профспілковій ниві міцного здоров’я, родинної злагоди, трудових успіхів та найшвидшої Перемоги.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11