7 липня, Дніпропетровщина: вартові неба збили над областю ворожий дрон, а від артилерійських обстрілів знову потерпала Марганецька громада

     На Дніпропетровщині збили ворожий дрон. За інформацією голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, пізно ввечері над областю наші Захисники збили безпілотник агресора.

      – Захисники, дякую за цілодобову варту та відмінну роботу, – написав керівник.

      Ніч в області минула без обстрілів.

      Ворог вкотре атакував Нікопольщину. Очільник обласної ради Микола Лукашук повідомив, що вчора вдень окупанти обстріляли Марганецьку громаду з важкої артилерії.

     – На щастя, загиблих та поранених немає. В інших громадах області день пройшов тихо, – доповів посадовець.

     ЗСУ звільняють рідну землю від окупантів. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів про оперативну ситуацію на Криворізькому напрямку фронту:

      – За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші підрозділи ракетних військ та артилерії виконали майже 1400 вогневих завдань. Знищено 22 одиниці військової техніки окупантів та 3 склади боєприпасів. Наші військові продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріпляючись на досягнутих рубежах.

      У Кривому Розі вся важлива інфраструктура працює стабільно. У місті реалізують одночасно чотири проєкти з водопостачання. У найближчі два тижні планують дати першу воду в Південне водосховище.

     Продовжуємо міцно тримати стрій – кожен на своєму місці. Віримо у ЗСУ та нашу Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11