12 липня, Дніпропетровщина: ворог 6 разів атакував Нікополь та Марганець

     Нікопольщина під обстрілами. Керівник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що від вечора ворог обстріляв Нікопольський район 6 разів:

     – Агресор атакував з дрону і важкої артилерії. Влучив по Марганецькій громаді та Нікополю. Люди неушкоджені. Наслідки з’ясовуються – рятувальники обстежують територію.

      В інших громадах області ніч пройшла тихо. Очільник обласної ради Микола Лукашук уточнив, що російські окупанти вночі двічі вгатили по Нікополю та тричі — по населених пунктах Марганецької громади. Традиційно ворог обстрілював район з важкої артилерії та дрону.

      Мирного дня, – побажав Микола Лукашук.

     Тримаємо стрій! Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту:

      За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші підрозділи ракетних військ та артилерії виконали понад 1418 вогневих завдань. За останню добу втрати противника склали 14 одиниць військової техніки та 6 складів боєприпасів.

      У самому Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно. Водопостачання міста вже 34 дні здійснюється виключно на резервах із Південного водосховища. Тому містян закликають максимально заощаджувати воду.

     – Як завжди зберігаємо спокій, витримку, економимо воду, віримо у наші незламні Збройні Сили та нашу неминучу Перемогу! – наголосив Олександр Вілкул.

     Працюємо, підтримуємо один одного, консолідуємо зусилля для допомоги армії та наближення спільної мети!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11