11 липня, Дніпропетровщина: окупанти не припиняють тероризувати Нікопольщину, під прицілом опинився й Синельниківський район

     Нічні обстріли Нікопольщини. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак поінформував, що цієї ночі ворог випустив півтора десятка снарядів з важкої артилерії. Двічі вдарив по Марганецькій громаді та ще раз – по Нікополю. На щастя, загиблих та постраждалих немає.

      – Всім тихого дня! Все буде Україна, – побажав Сергій Лисак.

     Окупанти знову вчинили теракт на Дніпропетровщині. Про це повідомив керівник обласної ради Микола Лукашук. За його словами, вчора вдень, 10 липня, ворог обстріляв Синельниківський район з системи залпового вогню «Торнадо-С».

     – Атакували Межівську громаду, яка межує з Донецькою областю. Поранено 58-річного чоловіка. Він знаходився в автомобілі під час обстрілу. Отримав осколкове поранення. Медики надали необхідну допомогу. Наразі постраждалий лікується амбулаторно. Пошкоджено 12 житлових будинків, 1 господарча споруда, 3 легкових автомобілі. розповів Микола Лукашук.

      Крім того, за словами посадовця, з важкої артилерії ворог обстріляв Марганецьку громаду Нікопольського району. Влучили по відкритій території. На щастя, обійшлося без постраждалих.

      Радіаційна ситуація в області стабільна. Очільник облради запевнив, що радіаційний моніторинг здійснюється 24/7, причин для хвилювання немає.

     Наші Захисники міцно тримають свій фронт. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул, посилаючись на Сили оборони таврійського напрямку, доповів, що за останню добу втрати російських окупантів склали 17 одиниць військової техніки та 9 складів боєприпасів.

      – Рада оборони міста продовжує системну допомогу нашим військовим у матеріально-технічному забезпеченні у рамках своїх можливостей та повноважень. Цього тижня додатково передали нашим захисникам ще 55 одиниць різного обладнання. Зокрема, квадрокоптери, тепловізори та безпілотні авіаційні комплекси, відзвітував Олександр Вілкул.

      У самому Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно.

      Не припиняємо підтримувати Збройні Сили України, разом працюємо заради Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11