Вітаємо з 60-річчям нашого шановного колегу, справжнього майстра будівельної справи — Сергія ВОЛОСОВА

     Сьогодні, 11 липня, свій ювілейний День народження святкує професіонал з великої літери, компетентний керівник, люблячий чоловік, гідний батько та щасливий дідусь ‒ начальник Ремонтно-будівельного цеху (РБЦ) Сергій ВОЛОСОВ.

     За освітою наш ювіляр технік-механік, а також економіст. Трудовий шлях Сергія Волосова на комбінаті розпочався 1988 року, у відділі матеріально-технічного постачання, на посаді економіста планово-облікового бюро. А ось лави РБЦ Сергій Іванович поповнив наприкінці 2017 року, коли його призначили начальником дільниці №2 (оздоблювальні роботи). Відтоді його карʼєра у цьому підрозділі почала стрімко розвиватися. Вже 2018-го перспективний фахівець став головним інженером цеху. А через 3 роки, на початку червня 2021-го, Сергій Іванович обійняв посаду начальника РБЦ.

     Разом з новими обовʼязками значно підвищився й рівень відповідальності, але завдяки високому професіоналізму, організаторським здібностям, комунікабельності та вмінню обʼєднувати людей, мудрому керівнику успішно вдається націлювати колектив на ефективне виконання виробничих завдань. І на роботі, і по життю Сергій Волосов з оптимізмом дивиться у майбутнє, для нього немає нічого неможливого, адже він упевнений, що в будь-якій складній ситуації можна знайти оптимальне рішення. Недивно, що цей чоловік має таку тверду позицію, адже він пройшов сильну військову школу в Афгані, тому точно знає найвищі цінності у житті.

     А вдома нашого ювіляра зігріває тепло сімейного вогнища, яке підтримує дружина Луїза. Пара пишається своїми вже дорослими дітьми ‒ сином і донькою та тішаться прекрасними онуками. А їх у подружжя Волосових вже троє!

     Шановний Сергію Івановичу, з нагоди знакового ювілею прийміть найщиріші вітання від колективу Ремонтно-будівельного цеху та всього комбінату. Бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, професійних здобутків та життєвих Перемог. Нехай чисте небо над головою якнайшвидше стане мирним!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11